AANBOD TUINEN

DE PROCEDURE

Welkom belangstellende! We vinden het een eer dat je interesse hebt in ons aanbod van beschikbare volkstuinen op VTV Tuindorp, en helpen je graag verder op weg.

Stap 1: Schrijf je in
Voordat je in aanmerking komt voor een volkstuin moet je ingeschreven staan bij Volkstuinvereniging Tuindorp. Je kunt je inschrijven via de het contactformulier op de website of bij de secretaris vtv.tuindorp@gmail.com.  

Stap 2 : Maak een afspraak met de secretaris
Om een idee te krijgen wat eenieders wensen en bedoelingen met het tuinieren zijn, is het raadzaam om een afspraak te maken met de secretaris. Eventueel kan ook een rondleiding op het complex worden gemaakt langs de beschikbare tuinen. Na deze kennismaking komt u op de wachtlijst.

Stap 3: De wachtlijst
Zodra je eerste kandidaat bent op de wachtlijst van de volkstuin waar je voorkeur naar uitgaat, krijg je van ons de contactgegevens van de eigenaar van deze tuin en mag je in onderhandeling gaan over de koopprijs van het tuinhuis en/of gereedschap

Stap 4: Sluit de koop via het bestuur en je bent tuinder!
De overdracht verloopt altijd via het bestuur, niet rechtstreeks via de verkopende tuinder. Na het ondertekenen van het huurcontract, kun je direct aan de slag in je volkstuin.


Tuin 67

Op deze tuin staat een leuk huisje en een bijna nieuwe kas van Storm.
Afmeting van het huisje is 4x4 meter en van de kas is 4,20x3,40 meter.
In de tuin bevindt zich drainage en ook de slootkant is recentelijk opgeknapt met damwandplaten, gaasmatten en druivenranken
Het huisje is voorzien van een schuifpui, eikenhouten vloer met laminaat, keukenblokje en een houtkachel met nieuwe kachelpijp voor de koudere periodes.
Op terras van 16m2 en een grasveld met 3 prachtige appelbomen komt u heerlijk tot rust. 
Bij de kas hoort een IBC regenvat van 1000 liter een kweektafel, heel veel bloempotjes en zaaibakjes en ook krijgt u er nog een 15-tal reserve ruiten bij voor het geval er iets stuk gaat.
Eventueel is het ook mogelijk een tuinfrees (Mantis) en een splinternieuw metalen schuurtje (214x140x190) over te nemen.

Tel. 0610267470

1700 €