AANBOD TUINEN

DE PROCEDURE

Welkom belangstellende! We vinden het een eer dat je interesse hebt in ons aanbod van beschikbare volkstuinen op VTV Tuindorp, en helpen je graag verder op weg.

Stap 1: Schrijf je in
Voordat je in aanmerking komt voor een volkstuin moet je ingeschreven staan bij Volkstuinvereniging Tuindorp. Je kunt je inschrijven via de het contactformulier op de website of bij de secretaris vtv.tuindorp@gmail.com.  

Stap 2 : Maak een afspraak met de secretaris
Om een idee te krijgen wat eenieders wensen en bedoelingen met het tuinieren zijn, is het raadzaam om een afspraak te maken met de secretaris. Eventueel kan ook een rondleiding op het complex worden gemaakt langs de beschikbare tuinen. Na deze kennismaking komt u op de wachtlijst.

Stap 3: De wachtlijst
Zodra je eerste kandidaat bent op de wachtlijst van de volkstuin waar je voorkeur naar uitgaat, krijg je van ons de contactgegevens van de eigenaar van deze tuin en mag je in onderhandeling gaan over de koopprijs van het tuinhuis en/of gereedschap

Stap 4: Sluit de koop via het bestuur en je bent tuinder!
De overdracht verloopt altijd via het bestuur, niet rechtstreeks via de verkopende tuinder. Na het ondertekenen van het huurcontract, kun je direct aan de slag in je volkstuin.


Tuin 43

Het is een nette hoektuin met een huisje
en een flinke kas. Inclusief een generator.

Prijs voor de overname is in overleg met de huidige tuinder en kan direct plaatsvinden. 
Coördinatie overname verloopt via het secretariaat VTV. Tuindorp.
E-mail: vtv.tuindorp@gmail.com

Ons project

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Maar soms werk ik aan een persoonlijk project waarbij ik nieuwe concepten en ideeën uitwerk.

Tuin 99

Tuinhuisje en een mooie grote kas. Er zijn
gereedschappen aanwezig behorende tot de
inventaris:  tuingereedschappen, motorpomp en propaan kachel.

Overname: prijs in overleg met de tuinder.
Coördinatie van de overname verloopt via het secretariaat VTV. Tuindorp.
E-mail: vtv.tuindorp@gmail.com